Jarak anak2

Boleh share x jarak anak2?? Dari anak pertama ke anak kedua Dan seterusnya... Memang kena jarak 2 tahun ke?? Nurse dgn Dr dok ulang aritu..utl normal dgn czer sama jarak ke? #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

20 Balas

seeloknya 2tahun. sbb doctor & nurse takut kita tak boleh nak handle bila beranak jarak dekat ni. emosi kita boleh jadi tak stable. dgn 1st baby nak kn perhatian kita. tkut kita xdn rest lgsg. kalau husband memainkan peranan penting rasa nya xde mslh utk pregnant jarak dkt. sy pregnant jarak dekat. 1st baby sekarang dah setahun 7 bulan. tengah pregnant 2nd baby (34weeks) due bulan 1 ni. sy dgn husband mmg okay. sbb faktor usia kami. risau esok dh tua anak dok kecik2 lg. xlrt handle.