Wireless Breastpump

Hi, boleh share as working mom breast pump mna yg you all best guna so far. prefer kalau dia wireless. saya skrg guna bearmom single pump sebab masih on maternity leave. #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

apa2 brand handfree breastpump pon awak boleh guna. janji sesuai dgn awak. kalau boleh cuba cari kedai yg boleh awak test breastpump tu sendiri. atleast bila awak nk invest awak xrasa ralat. nk jimat masa beli double handfree pump. boleh tengok tiktok amni muin dia ada review pasal breastpump yg dia guna. paling latest dia review brand imani.

1y ago

most wc awak🫰❤️

Sis review la bearmom okay ke? Ada kawan cakap dia rasa susu tak kosong betul betul pakai bearmom then dia tukar to numom yang jenis wire tu baru okay. Tapi tu la nak tahu juga yang jenis wireless mana best. Or satu lagi emp.reus wearble breast pump pun ada kawan saya review bagus.

1y ago

hi, so far saya pkai bearmom okay dri segi suction, bunyi dia and susu keluar pun okay. tpi mmg saya ada baca tips lepas guna breastpump ni better marmet utk betul2 kosongkan breast. mcm saya lepas guna pump auto, saya guna pump manual pulak kalau rasa breast belum betul2 kosong.

Kalau pendapat saya, pilih breastpump yang tak bulky n slim macam Autumnz Edge so that kita lebih senang pump waktu kerja n selesa bila letak kt dalam, n cari yang slow noise. Kena invest sikit utk handsfree yang bagus

1y ago

Hi, blh review tak autumnz edge dia pnya suction okay tak and noise dia mcm mna ? thanks in advance.