keperluan mummy

boleh share tak mummy2 yg dh lahirkn bby korang . barang apa yang penting tuk bli tuk dalam pantang nnti ? sy blum sediakan ap2 lagi kecuali pad maternity . mcm breast pump jenama ap yg elok n set pantang brand apa yg murah dan bagus #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

hai brg2 penting sebenarnye byk la jugak.. utk baby dan juga mommy.. for mommy - breast pump - wireless bole gune bearmom .. kalau nak yg wire ounye bole gune halford and jgn lupe breast milk collector jugak .. - stocking tebal - minyak panas - param & pilis - set pantang (nona rogue the best la) - maternity pad - tungku (bole gune hot pack kalau nak senang) - breast pad - kain batik - bengkung

2y ago

milk collector tu yg jnis plastik tu kn ? thanks share