Apa keperluan ibu mengandung?

Boleh share tak apa keperluan mommy2 masa tengah preggy ni? Risau saya trlepas pandang.. harap boleh share👉🏻👈🏻🫶🏻..Contohnya mcm sya, saya beli lotion stretchmark, beli nipple cream, beli seluar and kain maternity (ni best sngt function selesa pakai), beli maternity pillow (masuk trimester kedua ni sakit blkang.. rsanya perlu ada🥹).. so how? Pengalaman mommy? Mommies beli apa?.. TQ share info💋#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Cuma beli pakaian maternity. Bantal kat rumah byk so sy xperlu maternity pillow. Yg lain2 beli lps bsalin ikut keperluan sbb kdg beli awl2 tp last2 tak digunakan.