Pengunaan stroller

Boleh share mummy2 guna stroller untuk baby waktu umur baby berapa bulan ? #firstmom #bantusharing #ingintahu

5 Balas

if boleh... sebelum baby mencecah usia 2 bulan perlu ade dah... sebabnya ibu pun dah habis pantang... baby pun harus diletakkan dalam stroller kalau nak pergi berjalan jalan kemana mana😄... supaya baby tak penat asyik didukung... 👍👌

Seawal sebulan saya dah guna untuk pergi checkup kat KK. Suami tak boleh tunggu sbb kerja. So penggunaan stroller mmg diperlukan. Btw saya pakai Stroller nuna pepp.

2y ago

Faham , terima kasih mummy share

Sebulan lebih baru beli stroller sebab anak saya semangat orangnya. 😁 Buat kegunaan ke klinik, riadah, kenduri dan shopping.

Sy start umur 6bln Dan masa tu stroller Sil bg model lama combi brand

2y ago

Thank you sharing mummy

start 2 bulan