Luak susu normal atau perlu tukar susu

Boleh share momies2 di sini , anak saya umur 26 hari . .minum susu s26 , selepas susu dia akan luak susu balik walau pun slps buang angin . Normal atau perlu tukar susu ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby tq in advance 🤎

1 Balas

jeluak setakat ckit je normal je

1y ago

klau najis x keras x cair normal.. newborn mmang kdng kerap berak kdng kurang.. nt dia dh blh mkn pun najis dia berubah ckit.. jeluak normal nt makin besar makin hilang.. cuma jgn muntah sampai tahap kluar kut hidung tu kena gi klinik