Menu bayi 6

Boleh share menu bayi 6 bln 20 hari ? Sama mcm bayi 6 bln jgk ke#firstmom #pleasehelp

4 Balas

boleh je awak nak pelbagaikan. saya mmg xbuat 4day rule. pagi baby makan overnight oat, puri buah, buah, pancake, waffle lunch bubur+ bertumis mcm (masak kurma, tomyam, kari, etc) snacks dessert (cheesekut, puding, bubur, etc), buah, spaggeti aglio olia, bihun goreng, bihun sup

9mo ago

picky eater tak semestinya sebab rasa je, cara bagi makan baby pun blh jd sbb picky eater..

Boleh pelbagaikan menu sis Saya bagi anak saya makan -Mashed potato kosong -Nasi lembik+ sup ayam -Nasi lembik + isi ikan dibuang tulang -Mushroom soup -Bubur nasi -Nasi ayam Mainly makannya ni lah kadang saya suap je buah2 mcm buah naga, pisang.

Join group happy food baby malaysia kat fb sis. Byk menu2 best bole intro kat baby.

9mo ago

tkde fb...

bole try pelbagai menu

9mo ago

okeyy tq