Untuk yg ada experience silent miscarriage

Boleh share berapa lama ye tunggu janin keluar sendiri? Saya dah 6 hari tunggu tiada tanda2 bleeding lagi. Follow up doc lagi 2 hari. Saya dah reda dan ikhlas tapi masih tiada sakit2. Tq

2 Balas

nk tanya mcm mne sis tau miscarriage , apa simptom? atau tak dpt detect baby?

2y ago

saya tgh alami , takde bleeding takde cramps. checkup kk 2 kali tak detect heartbeat. app O&G utk final confirm 14/2 ni. cuma diaorg pesan kalau dh turun sendiri cpt2 pegi kecemasan. sis boleh update apa jd selepas follow up?

Sis detect mcm mana boleh gugur tu? Harap sis boleh share

2y ago

Sis ada scan dkt klinik lain tk? Atleast try 2 3 klinik dlu sis.