Ini apa ye ?

Boleh saya tanya if spe2 thu knp kuar mcm ni ? Maaf gmbr mnggelikn🥹 saya siap basuh dlm tu lgi. Dia mcm ada lubang.

Ini apa ye ?
4 Balas

saya kena mcm ni juga after sebulan makan pil perancang. Tapi nurse kata takda apa. Sis ada ambil pil perancang juga ke?

ni macam kantung, nmpk macam keguguran.. 🙏🏻 dah jumpa dr ke ?

2mo ago

Hm blm jmpe doc lgi. Sbb risau kne mrah teruk. Sbb ank yg first bru 10 bln🥲

pergi le klinik atau hospital sis

sis keguguran nie..nampak mcm kantung

2mo ago

yaa..mcm tu jgk sy pnya..sy keguguran 18.01 nie..tu kantung rahim..mngkin baby dgn ikut darah keluar cma tggl kantung jew lambat keluar..better cek upt klu positif bermaksud gugur😇