Pregnant 6 weeks

Boleh saya tahu tak kat sini ada ke yg 6 weeks tetibe perut cramp tapi takde bleeding ke just cramp biasa bukan apa kekdang saya risau sbb first pregnancy pernah gugur. Normal ke mcm ni rasanya ?

2 Balas

normal kot. sy pn kerap cramp perut waktu masuk 6w cramp macam period nak dtg. aslkan cramp tu xbeterusan sakit smpi bbrpa min la, sy cramp mcm bbrpa saat je then hilang. pstu bbrpa jm kmudian cramp tu dtg blik. sblm thu preg, ingtkan period nk dtg 😅 skg dah masuk 8w kdg masih rasa jg cramp ni tp x sekerap dan sesakit masa 6w. Nurse bagitau kuatkan minum air masak, cramp tu dtg sbb perut dan janin tu sdg brkembang.

2y ago

Terima kasihhh lega rasanyaa

sy pon rase mcm ni.. smalam sy baru tnye nurse.. nurse kate tu normal.. tanda baby sihat nk membesar..

2y ago

Terima kasihhh. Saya risauu juga