16 minggu

Boleh saya tahu ibu ibu yg mengandung pernah tak alami masa kita 💩 berubah warna? Saya perasan saya punya tiba tiba berubah warna kehijauan hitam sejak saya makan vitamin yg diberikan oleh klinik sedangkan cara pemakanan saya seperti biasa. Satu lagi saya selalu terasa sakit di bahagian ari ari apabila malam seperti tanda nak datang haid. Adakah itu normal? #ingintahu

2 Balas

kalau consume supplement yg ada kandungan iron mmg poops akan gelap hitam berbau macam besi gitu. normal, jgn risau😊 sakit tu kalau sakit sgt better awk refer dr.