Nestle Cerelac / Nestum

Hi boleh saya tahu, ada tak moms kat sini yang bagi baby 6 months makan nestum cerelac nestle??#firstmom

6 Balas

Awak boleh bagi intro real food dulu dengan bubur kosong selama 3 hari baru intro yang lain carrot + bubur , brokoli + bubur . Awak boleh follow fb "hbfm" kat situ ada cara cara nak bagi baby 6 bulan makan . Sbb tak galakkan bagi instant food , melainkan kalau travel boleh bagi macam milna bubur , love earth .

4mo ago

ok baikk terima kasih ya!!! nanti saya check fb tu