pregnancy test

Hi, boleh pinjam mata tak samar samar atau clear ? period lagi 2 hari. mintak doa semoga baik baik sahaja . semoga kita semua dikurniakan rezeki zuriat 🤲🏻☺️.#ingintahu

pregnancy test
24 Balas

Cek dalam 1-2 minggu lgi, mcm sy hri tuh samar mcm nie alhamdulillah pregnan lepas test 5hri slpas test prtama sbb x sabar line 2 dah terang😁

sy dh lewat sbulan..sy period x tratur..dlm mnggu ni cek stiap hari..mkin terang skit.tp kawan kata negatif mcm ni.sebak rasa.ttc 8 thun

2y ago

trima.ksh smua doakan sy ye..sy ttc 8 thun..ada masa rindu nak anak sndri..

Positif :) Nanti perhatikan lagi line nya bila dah lewat period seminggu dua lagi. Jangan buat kerja berat. :)

Saya nampak line. Positive tu sis, insyaAllah mudah mudahan ada rezeki sis dan suami sy doakan 🤲🏻

Clear double line, Lagi seminggu dua boleh check semula, Moga dipermudahkan semuanya.

positif tu sis tpi masih baru nnty cuba lgi dlm.2.4 hari gitu InshaAllah terang dah tu hehe

2line https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

in Shaa Allah positive tu. cuma kena try lg seminggu. btw take care sis

saya sakit blkng ...31 mnggu 6 hari😭normal ke Kwn2? skit mcm masuk angin😭

2y ago

Normal. Jaga posture n kalau boleh pakai belly support ya. Selesaaaa

mcm sy punya... masuk mnggu ke 6 terus pekat..tahniah sis peknen tu