Rambut gugur teruk sejak pregnant

Boleh mommies rekomen syampu apa yang safe utk pregnancy? kebanyakan syampu yang ada kat pasaran semua contain parabens and deravatives. if tukar benda lain pun still not safe for pregnancy contohnya methylprednisolone and etc. ada ke syampu yang natural ingredients je? if ada, please komen brand and kat mana beli.

Rambut gugur teruk sejak pregnant
1 Balas

Natural by Watson. Cubalah

9h ago

Awak ambil range yang mana satu? Dalam Kundal ada salicylic acid. One of chemical ingredients yang kena avoid.