Eno halia utk buang angin

Boleh mnum tak msa dlm pantang?? baby bf+fm.

2 Balas

Mnum air halia asli ja sis. Buat sndiri. Baby sya kuning tnggi pun sya msih mkan halia n mnum air halia,baby pn fm n bf...kuning baby trun jgak. Klau bby kuning,bgi dia mndi guna air kelapa muda sis. Jgn cmpur air. Pnaskn air klapa muda then mndikn baby..tnggu airnya suam. Konfirm trun terukkk punyerla

Klw bby mc tinggi kuning elakkan consume halia dlu hehe

4y ago

aah saya nk tya juga...perut berangin tak tahan tapi...saya bf lgi..tkut efek ank ke..klu mnum eno