Vitamin C untuk ibu mengandung Vitamin ini okey ke ? Untuk ibu mengandung? 500 mg okey ke? Boleh

Boleh minta cadangan? Brand vitamin apa yang bgus untuk ibu mengandung?

Vitamin C untuk ibu mengandung
Vitamin ini okey ke ? Untuk ibu mengandung? 500 mg okey ke? Boleh
2 Balas

mkn je ubat doctor bagi. jgn sebarangan mkn supplement masa mengandung. boleh bahayakan kandungan. kalau doctor x bagi mkna nya awk xperlu kan pon. kalau nak jugak makan je orange sehari sebijik. real food 10thousand better than supplement.

1y ago

sy tak bole mkn oren. or sunquick. perut jd pedihhhhhhh and gastrik. pastu muntah. walaupun da mkn.

awak mkn vit tmbah darah apa.. kalau makan iberet tak payah dah vit c lain.. sebab dah mmg ada vit c dlm tu

1y ago

sya mkn tambah darah iron tablet