Demam Saya demam hari ni , sakit seluruh badan lenguh2.. adakah effect kepada kandungan?

Boleh makan panadol? Untuk legakan sakit2 badan..

6 Balas

Klau pregnnt demam better g klinik sis.. Mcm member sy pregnnt 37w demam.. Dia g hospital sbb bby kurang gerak... Terus kena emergency czer

panadol tak bolehhh..jgn pndai2 nk ambik ubt sendiri sis..pergi jumpe dr..nanti dr bg ubt yg khas utk ibu pregnant

rujuk doc dlu sblm mkn ubt ape2..dmm nie effct kt bby skli..sy pnh alami thn dlu..der ubt khas utk ibu preg

demam tak digalakkan amik Panadol tanpa izin doctor ... fikir baby sebelum buat sesuatu

Kena g klinik..ubat dmm utk ibu mngandung dos lg rendah dr panadol

panadol boleh