Pantang Lepas Keguguran

Boleh kongsi tak cara berpantang lepas keguguran..mc mana ibu² berpantang ya Harap ibu² sudi membantu #TerimaKasih pada ibu² yg sudi ? #Keguguran 11 week

9 Balas

hi sy pun baru lps gugur 6hari lps. skrg sy berpantang mcm org bersalin. mandi air suam n air herba, pakai stokin & minyak panas, jaga mkn. no ice, no mkn sejuk2. pkai lengan pnjg. sy pantang sendiri je masih memasak dan kluar rumah cuma sy kurgkn buat kerja berat