Pantang Lepas Keguguran

Boleh kongsi tak cara berpantang lepas keguguran..mc mana ibu² berpantang ya Harap ibu² sudi membantu #TerimaKasih pada ibu² yg sudi ? #Keguguran 11 week

9 Balas

Sy pantang macam orang bersalin paling kurang 2-3 minggu camtu.. tapi xda bertungku & berurut.. minum manjakani ja 2-3 kali seminggu.. keguguran 9w3d & 11weeks. X sempat nak berurut dah hamil kali ketiga.. sekarang 37w Alhamdulillah..

4y ago

Dalam 3 bulan jugak.. tangguh punya tangguh nak jumpa bidan berurut, sebab jauh kan.. dah mengandung lagi 😅