Pantang Lepas Keguguran

Boleh kongsi tak cara berpantang lepas keguguran..mc mana ibu² berpantang ya Harap ibu² sudi membantu #TerimaKasih pada ibu² yg sudi ? #Keguguran 11 week

9 Balas

Sye mse 5w pernah gugur kandungan first. Cara sye pantang dri segi : 1. Pemakanan (jgn mkn pedas2, berminyak) 2. Pantang dgn suami (dekat 2bulan juga) 3. Dlm masa pantang sye kerap pakai stoking. 4. Berurut & bertungku utk sehari. (Nak kendurkan urat tegang and buang angin dlm badan) sye pantang 2mnggu je. Sye gugur sndiri means turun darah. Takde buat cuci ke ape. Klau kandungan da besar sye xpasti mcm mne cara.