Set Berpantang apa yg ibu2 readykan nanti?

Boleh komen kat bawah ni. Yg mana menurut ibu2 paling okay dan berbaloi utk sediakan. #babynovember2022 #setberpantang

1 Balas

hai mommy. saya takde pengalaman guna set berpantang walaupun dah 3x bersalin 😂

2y ago

first born pantang rumah mentua. second born pantang rumah mak sendiri. third born pantang sendiri sebab pkp kan. lagipun saya memang sejenis tak suka pakai barang² herba pantang ni. hehe. sorry tak dapat bantu mommy 😅