Bayi 3bulan boleh tak duduk?

Boleh Kerr bayi 3 bulan ddk.. sebab anak Saya dia selalu nak angkat diri dia nak ddk. Kadang Saya atau suami bwk di ddk di pangkuan kami Bru dia Diam. Kalau Tak dia nangis dn mengeraskan bdan dia.. normal Tak bayi nak duduk cpt. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Okay je mommy. Kalau badan dah keras dan boleh angkat badan sendiri cepat perkembangan nya

Normal . Alhamdulillah maknanya perkembangan baby cepat . Bagus laa .

Try bagi duduk, tapi jangan lama la..

normal