susu full cream

Boleh ke wanita hamil minum susu full cream sebab bila minum yang low fat terasa nak termuntah bila minum yang full cream ok jer..rasa sedap..sebab kawan ada bagitau kalau nk minum susu semasa hamil elok minum yang low fat punya..

2 Balas

Low fat maybe ssuai utk yg ade gdm (kencing manis), tpi sye pun kurang pasti. Sbb dlu sye minum full cream sbb org ckap preggy mom lebih ssuai amik full cream instead of low fat ni 😅 tpi skrang sye slalu minum susu farm fresh je. Kadang coklat kadang kurma. Sometime susu HL. Depends mood mse tu 😂

Boleh je...yg xboleh susu omega tu...