Boleh ke duduk dalam kereta lama selepas bersalin utk travel berpantang di rumah parents?

Boleh ke selepas bersalin, drive balik kampung utk berpantang? Rumah parents dlm sejam drive dari hospital. Atau seeloknya berpantang di rumah sendiri dulu? #firstbaby #pantang

1 Balas

Boleh, tapi kene hati hati. Jangan terlalu laju memandu.. Senang kalau berpantang di rumah parents terus sbb susah nak pindah barang nanti