Fish oil untuk caesarean

Hi. Boleh ke saya nak tau pendapat mummies sama ada makan supplement omega fish oil bagus untuk mummy yg pernah caesar? Sbb saya ada terbaca kalau lepas caesar masa berpantang, kita tak digalak utk ambil supplement mcm ikan haruan sbb akan effect kesan jahit. Tp skrg saya dah 2nd pregnancy. Nk makan omega fish oil sbb orang kata bagus utk baby. Tp tak pasti adakah ia akan effect luka lama kita. #6monspreggy

1 Balas

fish oil bgus tuk lung juga puan..esp pd yg ada asthma n etc.. bgus d amalkan ada omega 3