Keputihan banyak

Boleh ke saya beli ubat masukkan dekat vagina untuk hilangkan keputihan dekat farmasi? Sebelum ni penah hospital bagi ubat untuk masuk kat bwh tapi satu je la.

4 Balas

pada sy,kalau boleh jgn sebarang sis. walaupun ubat yg kita pakai tu sama sebiji mcm hospital pernah bg.. walaupun ubat makan skalipun, ada sbb kenapa dia bg sikit ..kadang try dan pantau dulu.. kalau xjalan bru dia bg ubat kuat sikit.. apa2 sebaiknya consult dgn dr.. mungkin ada test2 yg dr akn buat untuk kenalpasti punca kalau ubat tak jalan.. biar dr check..

beli clotrimazole pessary kat pharmacy, harga dlm rm15 je. Haritu klinik area sy hbs stock, dia bgtau beli kat farmasi je. keputihan tu memang akan datang balik, tp dlm 2 minggu la datang blik

2y ago

Ok tq.. Nk try cari pasni

masa pregnant kalau boleh elakkan consume ubat tanpa consult dgn doctor dulu. mommy boleh pg hospital, takut ade infection dkt vagina.

2y ago

masa cuci lap kering baru pakai panty. panty kalau boleh jenis cotton. kalau pakai pantyliner kena selalu tukar.

klau keputihan still x hilang. bt swab ya😄 tkt gbs.. klau confirm awal sng

2y ago

Dah pegi hospital dia masukkan muncung itik haritu