Bela kucing

Boleh ke saya bela kucing? Kucing ni dah manja sgt ngn saya. Tidur pon sekali. Ada risiko pape ke kandungan saya? #ingintahu

2 Balas

Boleh sis..tidur same2 dgn kucing xde masalah..saya ni tak boleh hidup kalau xde kucing 😂 Dari bujang sampai kawen, sampai pregnant, sampai beranak pinak..tapi make sure kucing tu bersih..dan najis kucing kena suruh husband settlekan 😊

Sy rasa boleh..tp pastikan kucing tu bersih..dan najis kucing tu biar org lain yg tolong uruskan..