Tak mampu jaga

Boleh ke nak serahkan anak kepada jkm atau mana mana pusat jagaan kerana tak mampu jaga dengan baik? 1year2m

1 Balas

maksud apa?, tak mampu dari segi kewangan sama ke?, atau mental emosi tak okay?, maaf tau, tapi awak tak rasa sayang ke kalau nak bagi ke lain?, sbb da lama da jaga, semua benda ada solusi ,awak fikir betul2x, ni anak awak, awak yg pregnant dia, lahir dia. takkan awak nak myerah da. kuatkan semangat awak, kalau awak tak okay, minta tolong org terdekat, jgn pendam. please ,jgn lepaskan anak. anak awak mesti nnt tercari2x mak dia, tambah da besar ,sebaya pula tuh anak saya.