Jeruk betik.. ?

Boleh ke mkn jeruk betik ? sbb rse tu jee yg sedap plak skrng ni.. 😅

Jeruk betik.. ?
3 Balas

sy haritu teringin sgt nk makan jeruk betik.. saya makan je dlm 3 keping mcmtu buat lepas ngidam.. kalau ikut nak habiskan satu plastik tu.. haha tapi kena beringat.. sekadar buat rasa rasa lepaskan ngidam je sis

Klu boleh elakkan dari mkn ape2 jeruk.. Ade cuka, bahan pewarna.. Cuka tajam.. Klu kandungan masih dlm 1st trimester boleh mengakibatkan keguguran..

jeruk ada cuka. cuka x elok utk ibu mengandung.

2y ago

Oo.. yeke.. 😫 ok sis thanks for info..