Folic acid appeton essential

Boleh ke mkn folic asid appeton essential..sbb dosnya 400mcg#ingintahu #bantusharing

2 Balas

Boleh untuk awal kehamilan boleh consume acid folid apa jenis brand, nanti bila dah pegi klinik doktor akan bagi ubat vitamin. Then boleh stop la makan acid folid ni. Sbb ubat vitamin doktor bagi tu dah ada acid folid dalam dia👍🏻

400mcg tu memang minimum dos kena ambil dari awal kehamilan atau dari before kehamilan. Boleh sgt nak makan