buat jus limau nipis hilangkan batuk

boleh ke minum jus limau nipis untuk hilangkan batuk selain antibiotik doktor bagi kena makan 8jam sekali sampai habis sebab batuk masih belum sembuh lagi

2 Balas

hati2 batuk masa pregnant, saya smpai leaking ketuban lepas demam batuk 1minggu.. klau boleh tahan perut masa batuk tu.. skrg saya masih dlm pantauan hospital utk check ketuban.. trauma rasa, skrg bersin sikit pun rasa takut 🥹

3w ago

oh ya ke saya doktor dah ambil darah dan masuk air kalau darah tak cantik kena tahan wad jugak

Boleh je awak. Limau bagus. Janji limau nipis yg buah bukan pati.