Guna Cool Fever untuk kanak2 demam

Boleh ke kita guna cool fever utk kanak2 umur bawah 2 tahun.

7 Balas

Boleh.... saya baru je tanya dr and dr cakap boleh..anak saya 6 bulan.. awak boleh potong 4 bagi kecil sikit...simpan dalam peti sejuk..saya letak kat bahagian belakang and dada anak saya. Kadang2 guna tuala basah lap2kan anak saya.. 3hari baru surut...

Boleh je.. Tpi jangan letak atas dahi nanty panas naik atas kepala bleh menyebabkan sawan...

Bli yg khas utk baby. .n jgn ltk kt dahi. .ltk kt blkng bby dpn kt dada dye jgk. .😊

Boleh je.. Bli cool fever khas untuk bayi..

Boleh tengok paket warna pink tu boleh

Beli yg utk kanak² pnya

Boleh