Ubat KK ( warna merah ) zincofer kot

boleh ke kalau saya tak makan ubat tu? sebab setiap kali makan mesti muntah muntah. kalau saya takmakan, ok je takda muntah. sekarang saya cuma makan folic acid biasa je, takda ubat lain dah sebab kk kata dah campur semua jadi zincofer. takpe ke ye?#pleasehelp #firsttimemom #18w1d

11 Balas

Misi KK saya bgtaw selain zincofer, maltofer pun tinggi zinc. Obimin rendah zinc. jadi kalau tak boleh zincofer, amek laaa maltofer. sedap pun sedap. rasa coklat leh isap isap lagi. Saya pun takleh telan zincofer. Saya beli farmasi ja maltofer tu. Amek maltofer yg include sekali acid folic. ada tulis kat kotak tu.