Check bukaan

Boleh ke kalau dh rasa sakit celah kangkang and ari-ari tu pergi hospital minta untuk check bukaan? Tanda2 bersalin mcm kluar darah or pecah ketuban belum ad lgi. Btw sy dh 38weeks 5days #pleasehelp #firstmom #firstbaby

6 Balas

Ehh.. saya 36 minggu tadi ada keluar macam lendir coklat .. rasa sakit perut macam period tu.. sakit bontot.. kena pergi hospitall?

1y ago

Sakitnya kerap jugak.. ingatkan sakit perut masuk angin..Alhamdulillah semalam pergi check dah 4cm terus admit.. alhamdulillah juga selesai melahirkan babyy perempuan😊

saya 36 week pon rasa sakit dkat ari2 dan celah kelengkang .. tp lain2 rasa xde plak.. mgkij tu perkara normal

saya 34w pun merasa juga benda yang sama memang kepala baby dah kat bawah pun ..

Sama la sy pn rasa sakit celah kangkang tu dan ari ari tapi xde tanda lagi

1y ago

Sy pun due 11/11, duk pujuk dia keluar on time. Kalau tak minggu depan kena serah diri. Sy takde pulak rasa mengeras cuma sakit celah kangkang je bila nak bangun dan berjalan.

last checkup bila? normally 38 weeks memang ada check laluan

1y ago

Last checkup last week, tapi sy checkup di kk je so far belum pernah check laluan lgi 🥲

last checkup bila? normally 38 weeks memang ada check laluan