Nak tanya

Boleh ke ibu yg bersalin ceaser makan roti jagung masa dalam pantg??? Tq.. ?

2 Balas

Klaw ikut perubtan blh..oren la..betik la..kari ikan la.. Tp klaw ikut pntng org² tue..xblh..mkn roti kosong cicah milo jer sis...

5y ago

Boleh...luka dh sembuh blh mkn..tp jgn ari²... Sbb chic kn..nnti perut bby lk meragam...

Tak boleh sis , sbb luka blom sembuh . Luar mmg nmpk cantik tp dlm kita tak taw mcmana . Seloknya jgn makan la .