Tolong ibu ibu

Boleh ke diawal kehamilan *bersama* dengan suami, kandungan sy baru 7weeks? Ada effect tak untuk kandungan? #babyfirst #ingintahu #firstmom

1 Balas

takde effect. cuma jangan ganas² 🤗 slow n steady jah 😂 kalau ada risiko keguguran @ pernah keguguran, elakkan dulu untuk trimester pertama 🤗 macam saya , pernah gugur , nak elak memang tak boleh, jadi suami pancut luar sebab saya ada baca di artikel, tapi saya tak sure. katanya air mani suami menggalakkan pembukaan servik . so now dah 12w, masih diluar 🤗