Bayi & grounding.

Boleh ke bayi 2 bulan dah dibawa ke pantai untuk grounding? Dalam 15 minit.

3 Balas

Boleh mommy 😄. Baby sy pun 2 bulan sy dah start grounding bg pijak pasir pantai, pijak tanah, pijak rumput. Org kata lagi awal lagi bagus. Tp sy start lepas anak dah dpt vaksin masa 2 bulan tu. Alhamdulillah hari yg grounding tu mesti anak tdo lena, kurang merengek.. dia pun happy je 😄. Tp make sure lepas grounding tu.. balik terus mandikan dia ye

boleh sis .. sy dah start grounding baby 2bulan .. byk mnafaat dia : Perbaiki kualiti tidur. Kuatkan tulang dan otot. Kuatkan sistem imuniti. Kurangkan keradangan. Perbaiki mood anak. Lancarkan perjalanan darah.

grounding 6mth keatas.