Bayi 3 minngu

Boleh ke baby tdo mengereng.. Kalau ubah dia mula nangis 😅 #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

boleh xde mslh. jgn ltk bantal dpn muka dia. baby tdo mengereng lagi lena. cuma kena kerap tengok. tkut tertutup hidung.

1y ago

kak ipar sye nurse. tiap kali dia tdo kn ank sye masa bru lahir dulu bila ltk dia mesti mengiring kn. nk2 lgi bila lps susu x sempat sendawa. dia kata atleast kalau bby termuntah atau jeluak, xde msuk hidung.and x tersedak. and die akn bagi kaki baby kepit bantal.

Berisiko tu. Kalau anak tetap tidur gitu, kena kerap pantau. Tak boleh leka