Ubat clomid

Boleh kah makan ubt clomid tanpa jmpa dktr?

6 Balas

ubat clomid rasanya xjual kt farmasi. nk apa2 mmg kena jumpa dktor.. selain dri pcos pun kita xtau kalau tiub trsumbat atau ad mslh lain.. jadinya apa2 jumpa dktor.. sma ad prlu atau tidak clomid tu. sbb sy pn mkn ubat subur juga..tp letrozole.. mmg buat ujian ksburan

knapa soalan ni tertnya? klau awak rasa boleh trus kn klau xpsti jngn. dlm Islam pun dh bgtau klau was was jngn teruskn. mksudnya awak thu xboleh kn? klau ada yg komen boleh tu bahaya buat awak

tak boleh. ubat ni akan affect hormon. kalau awak tak tahu apa masalah hormon awak, main ambil je clomid, takut jadi makin teruk nanti.

xboleh sis .. kne jumpe dktor sbb lain bdn lain dos.. sy on clomid jgk ..jumpa pakar sbb pcos

xblh awk. lain org lain dose dia.

kene jumpa doktor