Tumpang klinik di klinik lain

Boleh ka tumpang klinik mengandung utk check up mngandung d tmpt lain dan apa perlu buat? siapa pernah tumpang klinik mengandung share2 sini ya ibu2#ingintahu #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

sblm nk tumpang, inform misi klinik yg slalu kita pi checkup dulu. then misi akn tanya, alasan nk tumpang checkup, kat mana kk tdekat. then misi sndri akn call kk sana utk arrange.

Boleh je. Sy dulu inform dkt previous kk, lepastu pergi je dkt kk yg awk nk pergi tu cakap dkt diorg awk nk sambung checkup dkt situ atas alasan awk tu. Tu je