Set berpantang

Boleh ibu² kongsi brand set pantang yg terbagus di antara yg bagus?

8 Balas

Minyak herbanika, phytonatal (Nona Roguy) Spices tea, minyak royan (Blessed Beauty) Mandian herba (Tungbayee) Set tungku batu ibu & baby (Boonga) Saya beli yg mmg confirm guna je. Sebab pengalaman anak pertama dulu beli mcm2 lepastu banyak yg tak guna 🤭

sy beli Nona roguy je.tp xbeli set..just beli pythonatal, akar herbanika Dan minyak berubat herba..beli banyak2 takut tak guna je..bagi saya sangat2 bagus..membuang lancar n badan ringan je.

nasihat sy jgn beli dulu.. awk boleh consume set pantang2 ni slps habis pantang.. mkn mkann sihat cukuplh time pantang tu.. bila dah 100dys nti belilh yg mana rasa sesuai..😊

sy cuma ambil vitamin b complex, vitamin c dan kalsium drp amway.. ada juga set berpantang drp amway.alhamdulillah, luka caesar cpt sembuh dan kering

terima kasih semua sudi berkongsi pendapat.. sy pon berbelah bagi..ingat nk cari utk kegunaan luaran je... tp confius nk guna brand ape

Maaf, saya tak guna set berpantang. sbb tahu saya takkan gunakan semuanya dalam 1 set tu. Boleh tunggu yg lain untuk komen, ya! 😊

Boleh try set nona roguy

Nona roguy