Susu sesuai untuk bayi sebulan lebih

Boleh bg cadangan fm apa sesuai untuk bayi sebulan lebih..susu badan x byk..susu yg pernah diberi similac, frisolac, nan - semua cirit #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

bby kita sebaya sis.kena try n error sis..Anak Saya minum lactogen,dupro,anmum & dutchbby pun xokay lastnya bagi susu badan aje sebab pening nak cari susufm yang sesuai bukan ap Saya kesian bby selalu tukar2 susu..Saya amal supplement tambah susu n airkurma merah je sekarangnie

lama ke cirit? biasanya baby bila tukar2 mmg camtu