Produk apa boleh hilangkan stretchmark?

Boleh bagi suggestion product utk hilangkan dan cegah strectchmark . Yg breast dan perut.

2 Balas

untuk cegah, apa2 moisturising cream/lotion/oil pun boleh. tapi benda ni faktor genetik main peranan kuat. kalau tendency untuk dapat tu ada, sapu lah apa pun, memang boleh dapat juga. cuma maybe kita boleh kurangkan lah. kalau dah ada, nak hilangkan, pun smaa cari yg moisturising, and seeloknya ada healing property, macam calendula, aloe vera vit E, vit C. tapi ni cuma akan jadi kalau waktu tu stretch mark tu masih fresh, merah2 macam tu. kalau dah lama and dia dah bertukar silver, maybe retinol boleh bantu, tapi still minimum and ambil masa lama.

stretchmark tu pudarkan boleh la