Tukar susu fm jenama X kepada jenama lain

Boleh atau tidak jika ibu terus tukar susu fm jenama X kepada susu jenama lain? Means susu jenama X dah nak habis, dan nk tukar susu lain sebab jenama X agak mahal. #firstbaby #1stimemom #ingintahu

2 Balas

Boleh tapi beli pack paling kecil dulu untuk pantau susu tu suai atau tak dengan anak. Bab susu fm ni kena try & error. Kalau anak takde masalah dengan susu tu baru proceed beli pack besar😊

1y ago

macamana ye nak tau susu sesuai ke tak utk bayi

Boleh je. Tapi kena tgk jugak susu baru tu anak sesuai ke x. Takut nanti kang dah beli yg baru sekali anak x sesuai. Da membazir