baby eczema

bole tak suggestkan lotion ap ye untuk baby eczema pakai snowlotion tak okey, cream klinik pon tk oke cm mn ye? tolong sy

4 Balas

Umur anak brp sis? Anak saya eczema pakai cetaphil utk lotion and sabun mandi. Tak fully hilang kdg2 flare sbb anak dh mkn. Ada foods yang trigger 😊

Anak saya pakai cetaphil… suami saya eczema pon pakai cetaphil jugak… Kena try n error sebab atas kulit jugak

klinik biasa ke? try klinik pakar kulit