Nak pinjam mata sekejap

Bole tak pinjam mata sekejap nak tanya ni boy ke girl🤣 doc ckp mcm boy sbb ada biji dua kt kaki tu , betul ke??? Ada pistol kt situ, huhu teringin nak tau gender.#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Nak pinjam mata sekejap
21 Balas

tdi sekilas pndang sy ingtkan kembar ahahahhaha🤣tgk btl2 nmpk biji tu mmg boy la tu sis sb scan pn dlu bby sy ada mcm ni gak biji dia sma cm tu gk kat scan. dan kluar btl2 boy ehehe

Ni confirm boy mama. Nmpk kembung2 biji dia, kalau girl dia x kembung sgt macam tu 😆 pengalaman sbb anak sy pun tiap kali scan nmpk macam nii, anak sy dah lahir mmg baby boy..

10mo ago

sy plk tiga2 girl..hehe..mmg nmpk kosong ja kt situ

sy pulak kemarin scan doc ckp mcm girl.. nmpk karipap dia.. tpi tak jelas sgt.. 🤣🤣🤣🤣

10mo ago

dh brp week tu

nmpk mcm boy thniah puan..doakn sy ank num 3..scan ritu nmpak beger hehehe..

hahaha boy ni..sama macam anak sulung saya..hahahaha

korng minum susu bran apa ya masa mengndung

10mo ago

saya minum tepung je bancuh sendiri, jimat kos

sy scn pn nnmpk cmtu..dktor ckp boy..

brp weeks ni sis

10mo ago

dah nak masuk 29 weeks

mmg clear awak nampak boy😊

hahaha cutenya boyboy