ibu mengandung 34 minggu

Bole ke makn nenas waktu usia kandungan 34 minggu ?

70 Balas

sy teringin sgt hari tu , mak ckp dh boleh sebab bby dh besar . Tp sy mkn pajeri nenas je gegeheg

boleh tapi jangan trlalu bnyk . saya makan 10potong cmtu je dan bersih di buang yg hitam2 tu

sy dari first trimester xpenah mkn nenas .. takut 😌 kira masih awal lagi kandungan 34w

Saya makan je. Sbb ramai sangat kata dah boleh. Bukan pure nenas la. Nenas yg dh dimasak.

sy dari awl pregnant xberani nk mkn nenas.. sekarang dh 24 weeks pun xberani lg nk mkn.

saya pun duk terliur ja.. dah la hantu nenas.. tpi tkt nak mkn sampai sekarang..

Makan sepotong nenas tak da masalah pun ketika hamil.. nenas kaya dgn vit c..

saya makan je dari kandungan 30weeks tp x makan byk..sepotong dua cukuplah..

Sayaa 34minggu dah makan nenas . Mulaa makan nenas usia kandungan 28minggu .

34 minggu 3 hari..semoga dipermudahkan segala urusan no4..leaking pg tkdi..