Kuning telur ayam kampung mentag

Bner ga buibu biar lahirnya lancar luncur makan kuning telur ayam kampung mentah dicampur minyak dr buatan kelapa plus ditambah madu ? Bukannya ga boleh mkn telur mentah ya , #anjuranjamandahulu kala #seriusnanya #bantusharing

2 Tanggapan

betul , ga boleh makan apapun yg mentah selama kehamilan , termasuk telur . telur mentah itu beresiko mengandung bakteri salmonela bund . minyak kelapa pun g ada riset yg membuktikan manfaat untuk membuat proses kelahiran lancar .