Susu Formula

Blhbx bntu dalam pencarian susu formula yg bgus utk bayi

6 Balas

kne try n error mommy. .sye mmla pkai s26 purple. .sbb bby kning..bg bf kning bby naek tgi pkai s26 2 okee je. lps 2 da sbln lbh dye mcm bkhak. .sye cba s26 gold. .lngsg x bole jgk tuka anmum..mcm smblt. .lps 2 cba frisolac comfort. .sbb tfk bby mcm kmbg..mcm xpuas susu ..alhamdulillah smpai skng bby da 6bln msih pkai frisolac comfort..

sis kna try n error...kna ikut ank ssuai ke x...sy mula2 try lactogen naik ruam merah besar2..lpas 2 jam mnum trus naik...mnum ducthbby jd berkhak..tukar dupro lpas 5 ari naik ruam sluruh bdn smpy kpla.smgu bru hilang ruam tu..bru kulit licin smula.. last try s26 ssuai dgn dia..

Kdg mnum ssu jnama mhal lom tntu serasi.. begitu jgk ssu yg mhal ape2 pn depends lah bby sesuai ssu yg mne supaya xde kna cirit birit.. batuk.. ape2 pn ssu ibu ttap terbaik..😊

try n error. mula2 bg lactogen dry lhr . pahtu tkau dutch bby

Semua susu bagus. Ada Pro n cons. Ikut baby. Kena try n error