teh hijau

Blh kh i mula minum teh hijau dari skrg walaupun i ada kencing manis waktu skrg. adakh teh hijau blh bg apa-apa masalah pd bby kami nnt.i x mau terjadi apa-apa pd bby kami.

4 Balas

bukan coffee je ada caffein, teh pun ada. kalau blh elakkan or kurangkan pengambilan. better refer doc utk kepastian.

Boleh minum tapi jangan amalkan selalu sebab teh ada kaffeine. Amalkan air kosong je sis, lagi elok untuk kesihatan.

Amal air msk dgn lemon sis. Alhamdulillah kali ni sy xkena gdm. Dua kali dh mnum air gula

Teh ada kafein sis. Mmg akan sampai kat baby. Nak minum, make sure below 200mg per day.